Rijschool West-Vlaanderen

Rijschool West-Vlaanderen gezocht? Bekijk hier enkele aanbevolen rijscholen. Bent u zelf eigenaar van een rijschool en wilt u hier graag vermeld worden? Klik dan hier.

Rijschool West-Vlaanderen overzicht

Rijscholen Lust

Dit is de officiële website voor autokeuring en examencentra in WestVlaanderen.U kan als voorbereiding op uw theorie-examen een cursus volgen. Na twee niet-geslaagde theorie-examens moet je 12 uur theorieles volgen in een erkende rijschool. Daarna kun je onbeperkt herkansen.
Deze lessen kun je volgen op vier opeenvolgende dagen, telkens van 18.30 tot 21.30u.


Rijschool SECURA | Voor een rijopleiding op maat

Rijscholen Secura is uw partner voor professionele rij-opleidingen! Onze ervaren instructeurs helpen u de stap te zetten naar een nieuwe carrière op de weg! Rijscholen Secura is uw partner voor professionele rij-opleidingen! Onze ervaren instructeurs helpen u de stap te zetten naar een nieuwe carrière op de weg! Zelf achter het stuur van een wagen zitten.. Gaan en staan waar u maar wilt? Wanneer u maar wilt. Ongeremde vrijheid. De lokroep van verre horizonten.

 


Rijschool vinden West-Vlaanderen

Hier vindt u een overzicht van alle rijscholen in West-Vlaanderen. Voor een overzicht van rijscholen per plaats in de provincie West-Vlaanderen, ga naar rijscholen West-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met rijscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere rijscholen tegelijk.


Autorijschool Eureka

Het theoretisch examen mag afgelegd worden vanaf 17 jaar.
Opleiding: 12 uur theorieles in de rijschool of zelfstudie.

Examen: Het theorie-examen omvat nog steeds 50 vragen, waarbij de kandidaat minimum 41/50 moet behalen.
Bij een fout zware overtreding worden 5 punten afgetrokken en bij een lichtere fout één punt. De kandidaat mag dus maximum 9 lichtere fouten of maximum 1 zware én 4 lichtere fouten maken.
Bij 2 zware overtredingen wordt de kandidaat onmiddellijk uitgesteld.


 

Rijschool Topper A.M. Wij weten de weg!

Rijschool TOPPER A.M. biedt al ruim 55 jaar opleidingen aan voor het behalen van alle rijbewijzen, ondertussen zijn wij met Frédérique Töpper reeds toe aan de derde generatie. Wij begeleiden u op uw eigen ritme voor het behalen van de rijbewijscategorieën AM – A – B, zowel handgeschakeld, automatisch als met een aangepast voertuig voor personen met een beperking – BE – C – CE – heftruck.

 

Vormingsmoment voor begeleiders

 

Als je als begeleider vanaf 1 oktober 2017 op een voorlopig rijbewijs wenst vermeld te worden dan dien je vooraf een vormingsmoment te volgen van 3 uur, waarna je een attest ontvangt. De leerling moet dit attest voorleggen als hij/zij het voorlopig rijbewijs aanvraagt bij het gemeentehuis. Er kunnen maximaal twee begeleiders vermeld worden op het voorlopig rijbewijs. In de oefenperiode kan de leerling enkel met deze vermelde personen op het voorlopig rijbewijs of met de rijschool oefenen.

Hier opgenomen worden?

Wilt u hier mee opgenomen worden? Mail voor meer info naar info@seobureau.be

Rijschool den Haag

De resultaten van onze hoge slagingspercentage in Den Haag is hoog. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Wist je dat je door een tussentijdse toets te volgen bij het CBR je slagingspercentage gemiddeld met 30% STIJGT!

Terugkommoment

Het terugkommoment duurt vier uur en bestaat uit drie onderdelen:

  • een introductie (30’)
  • praktijkoefeningen op een afgesloten terrein (2u)
  • een groepsgesprek (1u30’)

Je bent verplicht om van begin tot einde aanwezig te zijn. Kom je te laat, dan mag je helaas niet meer deelnemen en moet je een nieuwe afspraak maken. Zorg er dus zeker voor dat je 15′ voor het aanvangsuur aanwezig bent! Je hebt ook je identiteitskaart en een geldig rijbewijs nodig om te mogen deelnemen.

Tijdens het praktijkgedeelte wordt vooral ingezet op sensibilisering en dus op het voorkomen van ongevallen. Je ervaart wat er gebeurt (met jezelf én met je wagen) wanneer je een noodstop moet maken, wanneer je één seconde bent afgeleid, of hoe het voelt wanneer je een glaasje teveel hebt gedronken.