Rijschool Oost-Vlaanderen

Rijschool oost-Vlaanderen gezocht? Bekijk hier enkele aanbevolen rijscholen. Bent u zelf eigenaar van een rijschool en wilt u hier graag vermeld worden? Klik dan hier.

Rijschool, rijlessen in Oost-Vlaanderen – Sprokkel.be

Rijschool, rijlessen in OostVlaanderen. … Regio Sint-Niklaas : Regio Oudenaarde : Autorijschool Vlaamse Ardennen Oudenaarde Ronse. Regio Zottegem …

Rijschool Oost-Vlaanderen Overzicht


VAB-Rijschool

Je leert rijden met een leswagen met dubbele bediening en de nieuwste rijtechnologieën . Onze lesgevers zijn uitstekend opgeleid en worden continue bijgeschooldMet 97 kantoren verspreid over heel Vlaanderen is er altijd een VAB-Rijschoolkantoor in jouw buurt Wil je er direct aan beginnen?Boek dan in enkele klikken je volgende les online Stel samen met onze medewerkers jouw persoonlijk opleidingsparcours samen


Rijschool Merelbeke / Gent: een passie voor rijlessen

Rijschool Merelbeke biedt verschillende rijopleidingen onder 1 dak aan: De klassieke opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in alle categorieën. Nascholing voor beroepschauffeurs, verhoogde rijvaardigheid, eco-driving en zelfs opleidingen voor rijschoolinstructeurs.  Onze rijinstructeurs geven de theorie van de rijcursussen op een welliswaar professionele maar toch begrijpbare, luchtige en aangename manier. Ook in de praktijklessen  staan ze je bij met de nodige tips en een grote portie geduld. Samen met jou maken ze van je praktijklessen een succes! Voordat je het weet heb je je Rijbewijs A, B, BE, C, CE, D of DE op zak.

 


Rijschool Vlaanderen

Om met een personenwagen te mogen rijden heb je een rijbewijs B nodig. Enkel door te slagen voor een theoretisch en een praktisch examen, kan je je rijbewijs B behalen.

Met een rijbewijs B mag je:

  • Ten hoogste 8 personen vervoeren (excl bestuurder)
  • Een voertuig besturen met een maximale toegelaten massa van 3500kg
  • Mag je een aanhangwagen van max 750kg trekken of meer op voorwaarde dat het samenstel niet meer dan 3500kg is. (tip: Controleer ook de technische voorschriften van je auto.)

Om je voor te bereiden op het drukke verkeer en zo klaargestoomd te zijn voor je praktisch examen geloven wij in een hybride opleiding:  ’t is te zeggen, het aanleren van vaardigheden en technieken gebeurt door een professioneel lesgever en het inoefenen ervan gebeurt met een begeleider. Samen met één van onze ervaren lesgevers stippelen we dan verder voor jou het traject uit dat het beste bij jou past.

Hier opgenomen worden?

Wilt u hier mee opgenomen worden? Mail voor meer info naar info@seobureau.be

Wilt u hier mee opgenomen worden? Mail voor meer info naar info@seobureau.be

Rijschool Haarlem

De resultaten van onze hoge slagingspercentage in Den Haag is hoog. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Wist je dat je door een tussentijdse toets te volgen bij het CBR je slagingspercentage gemiddeld met 30% STIJGT!

Terugkommoment

Het terugkommoment duurt vier uur en bestaat uit drie onderdelen:

  • een introductie (30’)
  • praktijkoefeningen op een afgesloten terrein (2u)
  • een groepsgesprek (1u30’)

Je bent verplicht om van begin tot einde aanwezig te zijn. Kom je te laat, dan mag je helaas niet meer deelnemen en moet je een nieuwe afspraak maken. Zorg er dus zeker voor dat je 15′ voor het aanvangsuur aanwezig bent! Je hebt ook je identiteitskaart en een geldig rijbewijs nodig om te mogen deelnemen.

Tijdens het praktijkgedeelte wordt vooral ingezet op sensibilisering en dus op het voorkomen van ongevallen. Je ervaart wat er gebeurt (met jezelf én met je wagen) wanneer je een noodstop moet maken, wanneer je één seconde bent afgeleid, of hoe het voelt wanneer je een glaasje teveel hebt gedronken.