Rijschool Limburg

Rijschool Limburg gezocht? Bekijk hier enkele aanbevolen rijscholen. Bent u zelf eigenaar van een rijschool en wilt u hier graag vermeld worden? Klik dan hier.

Rijschool Limburg overzicht

Rijschool Wirix | De Rijschool van Limburg

Voor rijschool Wirix is het rijbewijs méér dan een papieren document.Wie van meet af aan de juiste technieken aanleert plukt daar dagelijks de vruchten van, ook nog lang na het behalen van het rijbewijs. Het streefdoel van onze rijschool is om de klanten een opleiding op maat te verschaffen, aangepast aan ieders wens. Daarom willen wij u graag bijstaan in het behalen van uw rijbewijs, want uw verkeersveiligheid is ons doel.


Rijschool Limburg – Autorijschool Hendriks

Zorgeloos je rijbewijs halen met rijlessen van Autorijschool Hendriks is de beste keus. Dé rijschool in Limburg die u snel en efficiënt helpt in het behalen van eender welk rijbewijs. In onze rijschool maken we gebruik van een modern voertuigenpark en wordt u begeleid door ervaren professionele instructeurs. Voor een voortgezette opleiding kan u terecht in ons opleidingscentrum. Hier kan u ook de nascholing volgen die vereist is voor professionele chauffeurs. Kies je voor rijschool Hendriks dan kies je voor één van de grootste, modernste en meest dynamische rijscholen uit Limburg.


Autorijschool Goossens – Rijscholen in Peer, Houthalen, Heusden

Autorijschool Goossens heeft vestigingen in Peer, Houthalen, Heusden-Zolder en Beringen. Wij begeleiden je graag met het behalen van je rijbewijs!

  • we hebben meer dan 55 jaar ervaring
  • je kan terecht in één van onze 4 rijscholen
  • we organiseren theorie-cursussen en vormingsmomenten voor begeleiders
  • we begeleiden je graag voor de rijbewijzen AM, A, B, BE, C en CE
  • we zijn een erkende rijschool (erkenningsnummer 2590)

 


Rijschool Loos

Op onze site willen we je graag informeren over de verschillende manieren waarop je je rijbewijs kan halen. Naargelang de situatie (bijvoorbeeld of je al een ander rijbewijs hebt) verschillen de mogelijkheden immers. Neem gerust contact met ons op als je niet meteen het antwoord vindt op je vragen.
Onze leermethode

 

Bij ons krijg je een persoonlijke begeleiding die aangepast is aan je leerstijl. Daardoor leer je niet alleen sneller, je slaagkansen zijn ook veel hoger. Bovendien is de opleiding leuker als ze aansluit bij jouw manier van leren, vandaar dat we zoveel aandacht besteden aan de begeleiding.

Het rijbewijs is een investering

We willen je niet enkel aan een rijbewijs helpen, we zien het ruimer en willen je ook goede rijtechnieken aanleren. Het rijbewijs moet je immers zien als een investering op lange termijn. Eenmaal aangeleerde rijgewoonten veranderen niet meer, dus het is van belang dat deze van in het begin juist zijn. Daarmee win je op twee vlakken: je rijdt veilig én brandstofbesparend.

Hier opgenomen worden?

Wilt u hier mee opgenomen worden? Mail voor meer info naar info@seobureau.be

 

De resultaten van onze hoge slagingspercentage in Den Haag is hoog. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Wist je dat je door een tussentijdse toets te volgen bij het CBR je slagingspercentage gemiddeld met 30% STIJGT!

Terugkommoment

Het terugkommoment duurt vier uur en bestaat uit drie onderdelen:

  • een introductie (30’)
  • praktijkoefeningen op een afgesloten terrein (2u)
  • een groepsgesprek (1u30’)

Je bent verplicht om van begin tot einde aanwezig te zijn. Kom je te laat, dan mag je helaas niet meer deelnemen en moet je een nieuwe afspraak maken. Zorg er dus zeker voor dat je 15′ voor het aanvangsuur aanwezig bent! Je hebt ook je identiteitskaart en een geldig rijbewijs nodig om te mogen deelnemen.

Tijdens het praktijkgedeelte wordt vooral ingezet op sensibilisering en dus op het voorkomen van ongevallen. Je ervaart wat er gebeurt (met jezelf én met je wagen) wanneer je een noodstop moet maken, wanneer je één seconde bent afgeleid, of hoe het voelt wanneer je een glaasje teveel hebt gedronken.