Rijschool hasselt

Rijschool Hasselt gezocht? Bekijk hier enkele aanbevolen rijscholen. Bent u zelf eigenaar van een rijschool en wilt u hier graag vermeld worden? Klik dan hier.

Rijschool hasselt overzicht

Rijschool Wirix | De Rijschool van Limburg

Voor rijschool Wirix is het rijbewijs méér dan een papieren document.Wie van meet af aan de juiste technieken aanleert plukt daar dagelijks de vruchten van, ook nog lang na het behalen van het rijbewijs. Het streefdoel van onze rijschool is om de klanten een opleiding op maat te verschaffen, aangepast aan ieders wens. Daarom willen wij u graag bijstaan in het behalen van uw rijbewijs, want uw verkeersveiligheid is ons doel.

Rijschool Hendriks

Zorgeloos je rijbewijs halen met rijlessen van Autorijschool Hendriks is de beste keus. Dé rijschool in Limburg die u snel en efficiënt helpt in het behalen van eender welk rijbewijs. In onze rijschool maken we gebruik van een modern voertuigenpark en wordt u begeleid door ervaren professionele instructeurs. Voor een voortgezette opleiding kan u terecht in ons opleidingscentrum. Hier kan u ook de nascholing volgen die vereist is voor professionele chauffeurs. Kies je voor rijschool Hendriks dan kies je voor één van de grootste, modernste en meest dynamische rijscholen uit Limburg.

Edco Rijschool Hasselt

Sinds 15 april 2013 organiseert Edco Rijschool opleidingen in Limburg, Brabant en Antwerpen voor het behalen van rijbewijzen categorie C en CE.
Vanuit onze kantoren te Hasselt, Zolder en Tessenderlo worden door een team van ervaren instructeurs dagelijks rijopleidingen verzorgd. Wij hebben tevens inschrijfkantoren te Heverlee, Boutersem, Bolderberg, Viversel (Heusden-Zolder), Neerpelt en Bree. Kwaliteit staat op nummer 1 in onze rijschool. Als bewijs hebben wij het Qfor kwaliteitslabel met glans behaald! Onze instructeurs worden jaarlijks bijgeschoold om up-to-date te blijven met de wetgevingen en ontwikkelingen in de didactiek.Wij bieden zowel de theorie- als de rijopleiding voor rijbewijs C en C + E aan, met of zonder basiskwalificatie vakbekwaamheid. Daar ons milieu en gezondheid van cruciaal belang is, rijden wij met nieuwe ecologische voertuigen, welke voldoen aan de strengste milieunormen. Met onze trainingen Economisch Rijden, bieden wij iedereen de mogelijkheid om hierin bij te dragen. Verdere info over het economisch rijden vindt u op deze website.

 

autodoc.BE

 

Rijschool den Haag

De resultaten van onze hoge slagingspercentage in Den Haag is hoog. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Wist je dat je door een tussentijdse toets te volgen bij het CBR je slagingspercentage gemiddeld met 30% STIJGT!

Terugkommoment

Het terugkommoment duurt vier uur en bestaat uit drie onderdelen:

  • een introductie (30’)
  • praktijkoefeningen op een afgesloten terrein (2u)
  • een groepsgesprek (1u30’)

Je bent verplicht om van begin tot einde aanwezig te zijn. Kom je te laat, dan mag je helaas niet meer deelnemen en moet je een nieuwe afspraak maken. Zorg er dus zeker voor dat je 15′ voor het aanvangsuur aanwezig bent! Je hebt ook je identiteitskaart en een geldig rijbewijs nodig om te mogen deelnemen.

Tijdens het praktijkgedeelte wordt vooral ingezet op sensibilisering en dus op het voorkomen van ongevallen. Je ervaart wat er gebeurt (met jezelf én met je wagen) wanneer je een noodstop moet maken, wanneer je één seconde bent afgeleid, of hoe het voelt wanneer je een glaasje teveel hebt gedronken.