Rijschool Brugge

Rijschool Brugge gezocht? Bekijk hier enkele aanbevolen rijscholen. Bent u zelf eigenaar van een rijschool en wilt u hier graag vermeld worden? Klik dan hier.

Rijschool Brugge Overzicht

 

Simkens Rijschool Brugge

Uw partner voor rijopleiding cat B in de regio’s Wingene, Beernem, Oostkamp, Pittem, Rijselede, enz,…. Op onze website maken wij jou wegwijs door de verschillende mogelijkheden om je rijbewijs categorie B te behalen.

 

Voor lessen onder dekking van een erkende rijschool
nl, 20u om zonder begeleider te rijden en 6u na 2 keer niet slagen kunt u terecht op www.autorijschoolkta.be ‘vestiging Wingene’ en wingene.autorijschoolkta@telenet.be

 

autodoc.BE

 

 

Waarom kiezen voor Autorijlessen Simkens?

  • U krijgt les met een nieuwe leswagen, die uitgerust is met dubbele bediening om uw veiligheid te kunnen garanderen.
  • Indien u het wenst, kunt u ook rijlessen nemen met uw eigen wagen.
  • De rijlessen worden verzorgd door een erkend gebrevetteerd lesgever.
  • De leerling wordt door ons thuis opgehaald en teruggebracht, wat ook in uw voordeel speelt.
  • De tarieven zijn bij ons voordeliger dan deze in de grote rijscholen.
  • Er worden geen dossierkosten aangerekend.
  • Je kan door ons begeleid worden van de eerste les tot op het praktijkexamen. Indien u het wenst kan er een proefexamen afgenomen worden in de laatste les.
  • De examengebieden van Brugge, Roeselare, Oostende en Eeklo zijn ons goed bekend, ook andere regio’s schrikken ons natuurlijk niet af.

Rijschool Boudry

Rijden met begeleider : vanaf 17 jaar. begeleider naar keuze: moet al 8 jaar beschikken over rijbewijs B, onder professioneel toezicht van de rijschool via de verschillende pakketten

Rijden zonder begeleider :  vanaf 18 jaar:  het verplichte lespakket van 20 uur volgen,  periode van 9 maand vooraleer praktijkexamen af te leggen

Rijopleiding croos

Welkom bij Rijopleiding Croos. Wij geven rijlessen in de regio’s Brugge, Oostkamp, Zedelgem en Oostende. Als leerling word je thuis (of op de plaats van jouw keuze) opgehaald en teruggebracht.

Rijopleiding Croos staat voor klantvriendelijkheid, streeft naar de hoogste kwaliteit van rijlessen en beoogt zo een grote klantentevredenheid.

Onze rijschool biedt zowel ‘rijlespakketten’ als ‘rijlessen op maat’ aan.
Bij een ‘rijlespakket’ wordt binnen een vast aantal uren rijles een bepaald programma behandeld.
In de ‘rijlessen op maat’ kan gewerkt worden rond een specifiek probleem van de leerling. Het eigen tempo van deze leerling staat hierbij centraal: zeker aan te raden voor bijvoorbeeld personen met faalangst of personen met negatieve ervaringen in het verkeer.

Rijopleiding Croos is een kleine rijschool, waardoor een persoonlijke aanpak verzekerd is. Wij hebben geen kantoor ; zo kunnen we scherpere prijzen aanbieden. Toch zijn we zeer vlot bereikbaar via mail, of telefonisch, ‘s avonds tussen 20u00 en 21u00.

Hier opgenomen worden?

Wilt u hier mee opgenomen worden? Mail voor meer info naar info@seobureau.be