Rijschool Brabant

Rijschool Brabant gezocht? Bekijk hier enkele aanbevolen rijscholen. Bent u zelf eigenaar van een rijschool en wilt u hier graag vermeld worden? Klik dan hier.

Rijschool Brabant Overzicht

Rijschool Noord-Brabant | Auto en motor rijschool in Boxtel

Welkom bij Rijschool Noord-Brabant. Wil jij op een persoonlijke, leuke en voordelige manier jouw rijbewijs halen? Dan ben jij hier van harte welkom! Mijn doel is heel simpel, jij slaagt in één keer met zo min mogelijk lessen en nog veel belangrijker: Dat jij na het examen alles wat je geleerd heeft in de praktijk kunt toepassen. Ik wil tenslotte niet dat jij een gevaar op de weg wordt en dat ik zelfs van afstand kan zien dat jij rijlessen hebt gehad bij Rijschool Noord-Brabant! Als instructeur vind ik het belangrijk  om het sociale leven van mijn leerlingen beter te leren kennen, een goede weggebruiker te worden en verkeersinzicht proberen te ontwikkelen. Dit is eigenlijk het belangrijkst van het rijden op de weg.
Als mensen alle situaties van te voren konden voorspellen waren er tenslotte nergens geen ongelukken of files geweest. Rijschool Noord-Brabant is gevestigd in Boxtel en verzorgd rijlessen in de regio’s Vught, Esch, Schijndel, Boxtel,  Liempde en Den Bosch.

 


Rijschool Dirk

De rijschool heeft een 10-tal medewerkers in dienst (auto en motor), die zich volledig inzetten voor het geven van een professionele rijopleiding en een optimale service aan onze klanten. Al onze instructeurs zijn gebrevetteerd door het FOD mobiliteit. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen aan onze klanten worden onze instructeurs voortdurend bijgeschoold. Dit zorgt voor een optimale begeleiding naar onze cursisten. Wij specialiseren ons daarom ook specifiek in het segment van de auto en motoropleiding. Voor een rijopleiding á la carte kan je zeker terecht in onze rijschool. Wij staan garant voor een kwaliteitsopleiding in een aangename en gemoedelijk sfeer. De tevredenheid van onze klanten is voor ons dan van groot belang. Voor het geven van verdere informatie staan wij voor u klaar per telefoon, of stuur ons een mailtje, of kom gerust even langs!


Rijschool Mercator, rijschool,auto, motor, vrachtwagen en bus

Bij Rijschool Mercator bieden we je een interactief lespakket aan van 12 uren. In de cursusprijs is een handboek inbegrepen en toegang tot ons digitaal leerplatform. Zo kan je thuis nog verder oefenen vooraleer naar het eigenlijke examen te gaan. Voor je rijbewijs voor de auto, motor, vrachtwagen of bus ben je bij Rijschool Mercator aan het juiste adres


Rijschool, rijlessen in Vlaams-Brabant

We bieden lessen aan voor rijbewijs A (moto: Am-A1-A2-A, B+code 372), B (wagen: automaat of manueel), C (vrachtwagen+vakbekwaamheid) en aanhangwagen(BE en CE).
U kan bij ons ook terecht voor de theoretische lessen voor het rijbewijs B en C, alsook voor het vormingsmoment voor begeleiders.

Klik verder op deze site voor meer informatie. Nog vragen? Dan kan je ons contacteren via mail, telefoon of gewoon eens binnen lopen tijdens de openingsuren van de rijschool.

Hier opgenomen worden?

Wilt u hier mee opgenomen worden? Mail voor meer info naar info@seobureau.be

De resultaten van onze hoge slagingspercentage in Den Haag is hoog. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Wist je dat je door een tussentijdse toets te volgen bij het CBR je slagingspercentage gemiddeld met 30% STIJGT!

Terugkommoment

Het terugkommoment duurt vier uur en bestaat uit drie onderdelen:

  • een introductie (30’)
  • praktijkoefeningen op een afgesloten terrein (2u)
  • een groepsgesprek (1u30’)

Je bent verplicht om van begin tot einde aanwezig te zijn. Kom je te laat, dan mag je helaas niet meer deelnemen en moet je een nieuwe afspraak maken. Zorg er dus zeker voor dat je 15′ voor het aanvangsuur aanwezig bent! Je hebt ook je identiteitskaart en een geldig rijbewijs nodig om te mogen deelnemen.

Tijdens het praktijkgedeelte wordt vooral ingezet op sensibilisering en dus op het voorkomen van ongevallen. Je ervaart wat er gebeurt (met jezelf én met je wagen) wanneer je een noodstop moet maken, wanneer je één seconde bent afgeleid, of hoe het voelt wanneer je een glaasje teveel hebt gedronken.