Rijschool Antwerpen

Rijschool Antwerpen gezocht? Bekijk hier enkele aanbevolen rijscholen. Bent u zelf eigenaar van een rijschool en wilt u hier graag vermeld worden? Klik dan hier.

Rijschool Antwerpen overzicht

Merksemse Rijschool, rijles voor rijbewijzen A, AM, B, BE, C, CE, D

Een rijbewijs AM is vereist als je een bromfiets klasse B met 2 of meer wielen, met maximum 50 cm³ en met een maximale snelheid van 45 km/u wilt besturen. Bezit je een rijbewijs B dan mag je eveneens met een bromfiets klasse B rijden. Als je bent geboren vóór 15/02/1961, dan is een rijbewijs AM niet nodig. Om je rijbewijs categorie AM te halen moet je slagen voor het theorie-examen, 4 uren praktijkles volgen en slagen in het praktijkexamen voor je manoeuvres.

Rijschool ‘t Noorden

Goed leren rijden? Dan zit je goed bij Rijschool ’t Noorden Een team van ruim 30 gebrevetteerde, ervaren en gemotiveerde instructeurs helpt je graag op weg om het gewenste rijbewijs vlot te behalen. Voor alle praktijklessen, van bromfiets, motorfiets, auto tot vrachtwagen met aanhangwagen, staan nieuwe lesvoertuigen voor je klaar. Leer je liever met een automaat rijden, geen probleem met onze Toyota Auris Hybride. Opleidingen voor volgende rijbewijzen zijn mogelijk : AM – A – B – BE – C – CE. Met 9 vestigingen, ten noorden van Antwerpen, is er vast een kantoor in jouw buurt om je in te schrijven of je kan je ook online inschrijven via dit inschrijvingsformulier.

Rijschool E19 – Ervaar de waarde van de rijschool

Van harte welkom op onze website! Ben jij op zoek naar een betrouwbare rijschool waar je snel je rijbewijs kunt halen? Rijschool E19 kan je hier ongetwijfeld bij helpen. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Je kunt ervan op aan dat wij je opleiden tot een onafhankelijke automobilist met zelfvertrouwen en een goede blik op de weg. Niemand ziet het zitten om een herexamen te doen, en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij de beste theorielessen en praktijklessen voor het autorijbewijs b! Wij kunnen jou een uitstekende 1 daagse theorie cursus bieden. Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van een uitdagende, moderne lesmethode waardoor je op één dag klaargestoomd bent voor het theorie-examen.

Rijschool Antwerpen

Op zoek naar een rijschool in Antwerpen, Brussel, Asse of Rotterdam? Kom je rijbewijs halen bij YAXdrive.    YAXdrive heeft een unieke lesmethode ontwikkeld. Zo wordt iedere rijles op maat gemaakt, naar eigen tempo. Met een persoonlijke lesplan werken wij samen naar het behalen van je autorijbewijs. Wij streven ernaar om jou in één keer te laten slagen.

 

autodoc.BE

 

Hier opgenomen worden?

Wilt u hier mee opgenomen worden? Mail voor meer info naar info@seobureau.be

 

De resultaten van onze hoge slagingspercentage in Den Haag is hoog. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Wist je dat je door een tussentijdse toets te volgen bij het CBR je slagingspercentage gemiddeld met 30% STIJGT!

Terugkommoment

Het terugkommoment duurt vier uur en bestaat uit drie onderdelen:

  • een introductie (30’)
  • praktijkoefeningen op een afgesloten terrein (2u)
  • een groepsgesprek (1u30’)

Je bent verplicht om van begin tot einde aanwezig te zijn. Kom je te laat, dan mag je helaas niet meer deelnemen en moet je een nieuwe afspraak maken. Zorg er dus zeker voor dat je 15′ voor het aanvangsuur aanwezig bent! Je hebt ook je identiteitskaart en een geldig rijbewijs nodig om te mogen deelnemen.

Tijdens het praktijkgedeelte wordt vooral ingezet op sensibilisering en dus op het voorkomen van ongevallen. Je ervaart wat er gebeurt (met jezelf én met je wagen) wanneer je een noodstop moet maken, wanneer je één seconde bent afgeleid, of hoe het voelt wanneer je een glaasje teveel hebt gedronken.