GPS-tracking voor nieuwe bestuurders en hun ouders

Voor de meeste ouders is het moment dat hun kind begint te rijden erg zenuwslopend. Elke keer dat ze achter het stuur kruipen, moet je je zorgen om ze maken. Maar nu is er een manier om die zorgen te verlichten en u gemoedsrust te geven: GPS-tracking voor nieuwe bestuurders.

Het installeren van een GPS-trackingapparaat in het voertuig van een nieuwe bestuurder kan veel voordelen opleveren voor zowel de ouders als de nieuwe bestuurder. Van gemoedsrust over de locatie van de chauffeur tot de mogelijke verlagingen van verzekeringspremies, GPS-tracking kan het antwoord zijn en ook enkele grote voordelen opleveren.

Totale gemoedsrust voor ouders

Door een gps-volgsysteem in de auto van uw kind te laten installeren, kunt u altijd precies zien waar ze zijn. Dit kan vooral handig zijn als uw kind voor het eerst alleen lange afstanden aflegt. Uw kind dat een nieuwe bestuurder is, zal u in eerste instantie misschien niet bedanken voor het installeren van een volgapparaat op zijn of haar auto, maar als het u gemoedsrust geeft, is het het overwegen waard.

Nieuwe bestuurders lopen meer risico op een ongeval of rijden op een manier die niet zou mogen. Die hervonden vrijheid kan ertoe leiden dat jongere bestuurders roekeloos achter het stuur gaan zitten, dus als er een GPS-trackingapparaat op hun auto is geïnstalleerd, kun je zien hoe ze rijden en vervolgens advies geven over betere rijgewoonten als ze dat nodig hebben.

Een GPS-trackingapparaat kan de beste manier zijn voor uw nieuwe bestuurder om u te laten zien dat ze zich aan de regels houden en zo uw vertrouwen te vergroten over hoe ze het achter het stuur doen.

Auto bewakingscamera

Auto bewakingscamera’s is een auto camera  die geschikt is voor de beveiliging van uw auto of andere eigendommen. Wij krijgen veel vragen van mensen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera die het bekrassen en/of vernielen van een auto kan filmen. Er zijn veel verschillende auto bewakingscamera varianten, maar eigenlijk maar enkele die geschikt zijn voor het bewaken van auto’s. De auto beveiligingscamera’s die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als ’s nachts uw auto is beveiligd.

Maak je minder zorgen over noodsituaties

Het is een enge gedachte, maar nieuwe bestuurders lopen een veel groter risico om bij een ongeval betrokken te raken dan meer ervaren bestuurders. Het hoort erbij om een ​​nieuwe bestuurder te zijn en de wegen van de weg te leren, niet in de beslotenheid van een instructeur of andere ervaren bestuurder.

1 op de 5 jonge bestuurders crasht binnen het eerste jaar na het behalen van hun test , met meer dan 1500 doden of ernstig gewonden op de wegen in het VK elk jaar. Dat is een schokkende statistiek, maar wel eentje om rekening mee te houden wanneer uw jonge bestuurder de weg op gaat.

GPS-tracking zou sommige van deze zorgen kunnen wegnemen, aangezien jonge automobilisten die weten dat ze worden gecontroleerd, twee keer kunnen nadenken over risicovol rijgedrag zoals te hard rijden, wat een van de meest voorkomende risicofactoren is bij ongevallen waarbij jonge automobilisten betrokken zijn.

Het installeren van een tracker kan ook helpen als de bestuurder een ongeluk heeft gehad, zodat u hem snel en gemakkelijk kunt lokaliseren. Stel je voor dat de nieuwe bestuurder zich op een landweg heeft gewaagd en niet weet waar hij zich bevindt op het moment van het ongeval. Als er een GPS-tracker is geïnstalleerd, kun je gemakkelijk zijn exacte locatie op de kaart vinden, zodat je snel ter plekke kunt kijken of direct hulpdiensten naar hun exacte positie.

Mogelijke verlaging van de verzekeringspremies

Een ander groot voordeel van het installeren van een GPS-trackingapparaat op het voertuig van een nieuwe bestuurder is dat het kan helpen om de torenhoge verzekeringspremies te verlagen die nieuwe bestuurders de eerste jaren op de weg kunnen verwachten.

Typische verzekeringskosten voor jonge bestuurders (18-20 jaar) kunnen gemiddeld meer dan £ 900 per jaar bedragen, waarbij dit voor bestuurders van 21-25 jaar daalt tot gemiddeld ongeveer € 650 per jaar, hoewel deze premies veel hoger kunnen zijn voor nieuwere stuurprogramma’s.

Verzekeringen zijn duur voor nieuwe bestuurders, omdat ze een veel groter risico vormen voor verzekeringsmaatschappijen. Jongere bestuurders zien de gemiddelde schadeclaims als gevolg van ongevallen veel hoger in waarde dan oudere bestuurders, dus het is geen wonder dat hun premies zo veel hoger zijn.

GPS-tracking kan een manier zijn om de verzekeringskosten te verlagen, aangezien het in de ogen van verzekeringsmaatschappijen kan worden gezien als een verlaging van het risico. Het is de moeite waard om uw verzekeraar erop te wijzen dat u een GPS-volgapparaat op het voertuig van de nieuwe bestuurder hebt geïnstalleerd en kijk of dit kan worden gebruikt om de prijs te verlagen.

Sitcon heeft een groot assortiment GPS tracker auto  en GPS-tracking-apparaten die perfect zijn voor nieuwe bestuurders en hun ouders. Van eenvoudige tweedraads geïnstalleerde trackers die discreet onder de motorkap worden aangesloten op de accu van de auto, of plug & play tracking-apparaten die worden aangesloten op de OBD-poort of sigarettenaansteker van het voertuig, wij hebben het perfecte tracking-apparaat voor u.

Comments are closed.