Goedkope theoriecursus

Goedkope theoriecursus gezocht?  Hoe lang is je theorie geldig van je theorie-examen?

 

Goedkope theoriecursus

Het theorie-examen is de eerste stap om een rijbewijs te behalen. U kunt het examen afleggen vanaf 17 jaar in een examencentrum(opent in nieuw venster) naar keuze. De prijs is 18 euro. Ga via de website van uw examencentrum na of u op voorhand (online) een afspraak moet maken. Documenten Neem uw identiteitskaart mee. Een kopie wordt niet aanvaard. Bent u uw identiteitskaart kwijt, neem dan het officiële bewijs van aangifte van verlies of diefstal mee.

Hebt u geen Belgische identiteitskaart, neem dan uw vreemdelingenkaart mee. Getuigschrift van de rijschool als u voor de derde keer examen doet Bent u 2 keer niet geslaagd voor het theorie-examen? Dan moet u bij uw derde deelname het getuigschrift voorleggen van de rijschool waar u 12 uur theorielessen hebt gevolgd.

Als u voor de eerste 2 keer uw theorie-examen aflegt, zijn 12 uur theorielessen niet verplicht, maar optioneel. Verloop Het examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Om te slagen moet u minstens 41/50 behalen: U start met 50 punten.

U verliest 1 punt bij een fout antwoord of onbeantwoorde vraag. U verliest 5 punten per fout op vragen over overtredingen van de 3de of 4de graad(PDF bestand opent in nieuw venster) of over de toegelaten maximumsnelheid.

De vragen benaderen de reële verkeerssituaties, worden duidelijk voorgelezen en verschijnen op het scherm van de computer. Nadat de vraag volledig is voorgelezen, krijgt u 15 seconden de tijd om te antwoorden. Na het theorie-examen kunt u meteen uw foute antwoorden bekijken. Achteraf is het niet meer mogelijk om uw foute antwoorden te bekijken.

Op deze pagina geven wij antwoord op de vraag: hoe lang is theorie geldig

 

 

TheorieGarant.nl CBR Theorie examen Theoriecursus Eindhoven, Venlo en Maastricht Slaag in 1 keer voor je CBR theorie-examen in Eindhoven, Venlo of Maastricht.Haal je CBR Theorie in 1 keer! een leuke, effectieve en leerzame leertechniek. Wil je in 1 keer voor je CBR theorie-examen slagen? Dan ben je bij Theoriegarant op het juiste adres! Theoriegarant biedt je de mogelijkheid om in 1 keer en zelfs binnen 24 uur je theorie te behalen. En dat met een hoog slagingspercentage. Dit is vanwege het feit dat Theoriegarant een leuk, effectieve en leerzaam leertechniek toepast. Daarnaast hebben onze instructeurs al bijna 10 jaar ervaring met de theorielessen.

 

Rijschool Like to Drive Theoriecursus.
Goedkope pakketten, betaal in termijnen! ACTIE: GRATIS PROEFLES! Vrijblijvend en krijg meteen een kostenindicatie. Advies over je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Maak kennis met een prettige rij-instructeur. Leren rijden op een veilige manier. Heb je twijfels? Neem eerst een proefles! Ben je een student? Voor studenten is het volgen van rijlessen een dure aangelegenheid. Daarom bieden wij je een studentenpakket aan als je bij ons rijlessen wilt. Betalen in termijnen is mogelijk. Wacht niet langer! Home / Opleidingen / Theoriecursus.

We gaan je voorbereiden op het CBR theorie-examen aan de hand van voorbeeldvragen. We behandelen de stof van de theorie door de vragen stuk voor stuk goed door te lopen. We geven je hierbij intensieve begeleiding en zorgen dat je de stof echt begrijpt. Deze methode is een groot succes gebleken. We gaan ervoor zorgen dat je aan het einde van de dag je theorie-examen hebt gehaald!

Autorijles Alphen aan den Rijn: Beste prijs en kwaliteit bij Rijschool Toppie!
Aanmelden voor Theoriecursus. Autorijles Alphen aan den Rijn. De Eerste 5 Rijlessen Van 60 Minuten 180., Autorijles Alphen aan den Rijn en omgeving. Op de website van onze rijschool in Alphen aan den Rijn vindt u informatie over onze diensten.:
Theoriecursus voor theorie autorijden aanvragen.
De theoriecursus bestaat uit diverse examenvragen over alle voorkomende verkeersregels, het herkennen van diverse verkeerssituaties, verkeersinzicht en mogelijke gevaren die zich kunnen aandienen. Met honderden 3D animaties zie je visueel wat er zich in het verkeer afspeelt en geeft een gesproken stem tekst en uitleg over de situatie.
Klassikale theoriecursus autorijbewijs.
Schrijf een beoordeling. De theoriecursus wordt klassikaal geven op de rijschool met minimaal 6 kandidaten en maximaal 10 kandidaten. De cursus wordt gegeven op de dinsdagavond van 19.00 tot 21.15 uur 5 avonden of de zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur 4 ochtenden.
Bromfiets theorie in een dag Goedkoop Bromfietstheorie Slaaggarant.
Daarom hebben wij een unieke theorieles methode ontwikkeld waarbij je de verkeersborden en verkeersregels heel goed leert zodat je het in de theorie en in de praktijk kan toepassen. Dankzij deze leermethode is het bijna niet meer mogelijk om te zakken voor je theorie-examen! De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingsgarantie kost slechts 99, inclusief theorie-examen bij het CBR.

Rijlessen volgen in Rotterdam en omgeving? Veilig Verkeersschool Nederland.
Bij ons kan iedereen op zijn of haar eigen manier lessen. Heb je last van faalangst? Ook dan helpen wij jou naar je rijbewijs toe! Onze rijinstructeurs rijden door heel regio Rotterdam, Spijkenisse, Rijswijk en Dordrecht. Goedkope rijlessen bij de beste rijschool van Rotterdam!
Quality Verkeersschool Alkmaar en omgeving.
Verkeersschool Quality verzorgt opleidingen en cursussen voor auto motor en bromfietsrijbewijs en we hebben een unieke en top theoriecursus. Kies je voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding en wil je op een ontspannen manier je rijbewijs halen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Theoriecursus voor auto, motor en scooter in 1 dag Theorie City.
Theoriecursus in Deventer. Theoriecursus in Eindhoven. Theoriecursus in Enschede. Theoriecursus in Goes. Theoriecursus in Groningen. Theoriecursus in Haarlem. Theoriecursus in Hoogeveen. Theoriecursus in Leusden. Theoriecursus in Rotterdam. Theoriecursus in Rijswijk. Theoriecursus in Utrecht. Theoriecursus in Zwolle. Haal je theorie in 1 dag. 
Autorijschool Regio 040 De beste in rijopleidingen.
Autorijschool Regio 040 is het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een goedkope, betrouwbare en klantvriendelijke rijschool. Bent u op zoek naar een goedkope, betrouwbare en klantvriendelijke autorijschool in regio Eindhoven? Zoek dan niet verder. Autorijschool Regio 040 is gespecialiseerd in rijlessen.